Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - 430watson

Pages: [1]
1
Shineray ATVs / NEED HELP QUAD NOT STARTING!!!
« on: September 19, 2012, 01:13:56 PM »
Hi lads,
I'm in need of help ASAP, i ride an XY250STIXE. One minute all was well next just not starting.
i get the usual sound as you turn the key but just no ignition. Ive changed the spark plug, charged the battery and even tried jump starting it off my electric jump pack but still no ignition.
Theres a bit of noise (metal on metal) coming from the left handside in front of the starter motor, not sure what component it is as I'm no jedi.
Any ideas are welcome before i start replacing parts and wasting money.
Cheers
Richie

2
Shineray ATVs / MANUALS?
« on: August 07, 2012, 05:13:01 PM »
Hi all,
I've spent the last couple of days hunting on the net for some form of manual/operators book but I can't find one. I own a Shineray XY250STIXE 250cc, can anyone help me out, PDF files, anything would be useful.
My email address is as follows:
sniper1430@hotmail.co.uk

Many thanks
Richie

3
Anyone got an idea?

I'm not great at knowing my troubleshooting on Shineray XY250STIXE's, I recently did an oil change, cleaned the oil filter then left it to settle for 24hours. Took it out the next day for a spin to make sure everything was ok but now I've got a metal on metal noise coming from the left handside of the engine, went home, checked the oil level and it was ok but now I'm loosing fuel from the overflow pipe on the carburator which wont stop until I close the fuel line off.
Its doing my head in, can anyone help??
Cheers
Richie >:(

4
Shineray ATVs / NEW SPEEDO NOT REGISTERING SPEED?
« on: November 10, 2011, 03:49:27 PM »
Hi all can anyone help me?
I own a shineray XY250STIXE, the speedo that came fitted to the bike was loosing half of the first digit so I bought a new one exact same make etc.
However the new on does not register the speed, I put the old one back to make sure the speed sensor was working which it is. The only thing I can think is that the wiring isn't right. ???
Does anyone have any idea's please?
Cheers
Richie

5
Shineray ATVs / HOW DO I SORT OUT MY IDLE/REV PROBLEM?
« on: October 30, 2011, 10:39:07 AM »
Hi,
my XY250ST is almost running perfect apart from one thing, when I start her up it will not sit and idle, she just cuts out everytime. The only way is to keep the throttle on a little to stop her from stalling.
Can anyone help me out
Cheers

Pages: [1]